6ο Ενημερωτικό Σημείωμα, Του αιρετού Τσενεσίζη Ανδρέα

6ο Ενημερωτικό Σημείωμα – Απρίλιος 2015

Του αιρετού Τσενεσίζη Ανδρέα, Τηλ. 6946280236 Email: tsenesizis@sch.gr &
αναπληρωτή αιρετού Κατσαβού Περικλή, Τηλ. 6972499455 Email: katsavp@yahoo.gr
(εκλεγμένων με το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Ν.Χαλκιδικής)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
στη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 συζητήθηκαν τα παρακάτω:
Θέμα 1ο : ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
Ικανοποιήθηκε το αίτημα της εκπαιδευτικού για τοποθέτησή της στην οργανική της θέση στο Δ. Σχ. Ορμύλιας από 04.05.2015, με συναίνεσή της. (Ομόφωνα)
ΘΕΜΑ 2ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ 70.
Μετά από επιστροφές συναδέλφων από άδεια, στις οργανικές τους θέσεις, ακολούθως μετακινούνται και τοποθετούνται εκπαιδευτικοί σε κενά που έχουν προκύψει στα Δημ. Σχολεία:
• 2ο Ν. Μουδανιών
• 1ο Πολυγύρου
• Λακκώματος (04.05.2015 )
• Ν. Σκιώνης (08.05.2015 )
ΘΕΜΑ 3ο: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Π. Ε. 70
Εγκρίθηκε η συνάφεια . (Ομόφωνα)

Θέμα 4ο: ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Κατατέθηκαν τρεις (3) αιτήσεις χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή. Σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και της προσκομισθείσες βεβαιώσεις των συναδέλφων, ομόφωνα συμφώνησαν τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου.

Ένα μήνα μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη διαφοροποίηση των αποφάσεων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ως προς πανομοιότυπες περιπτώσεις επιστροφής συναδέλφων από άδεια και τη ρητή μας τοποθέτηση πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια διαφύλαξης της οργανικότητας, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη στάση των συναδέλφων μας, μελών του ΠΥΣΠΕ. Προωθούμε πλέον τη διατύπωση ενός κανονιστικού πλαισίου που θα εφαρμόζεται σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση επιστροφής συναδέλφων από άδειες, καθιστώντας την απαίτηση για τήρηση της ισονομίας και διαύγεια στις αποφάσεις, κεκτημένο της θητείας μας.

Τσενεσίζης Ανδρέας
Κατσαβός Περικλής

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε συνάδελφος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Εφόσον το επιθυμεί κάποιος συνάδελφος μπορεί να λαμβάνει στο προσωπικό του email τα ενημερωτικά δελτία για τις αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ.