Ευχαριστήρια επιστολή ΔΗΣΥ-ΑΚΕ

disiΣυναδέλφισσες-συνάδελφοι
Η ΔΗ.ΣΥ.- ΑΚΕ νιώθει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σας μετά και την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στην 84η ΓΣ της ΔΟΕ.
Η ΔΗΣΥ- ΑΚΕ σε μια κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία, την εκπαίδευση και τη ζωή μας, μπήκε όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ενάντια στις ισοπεδωτικές πολιτικές, που διέλυσαν κεκτημένα χρόνων και επέβαλλαν κλίμα τρομοκρατίας στα σχολεία.
Επιλέξαμε απαρέγκλιτα και δεσμευτήκαμε προσωπικά, σε έναν αγώνα υπεράσπισης και διεκδίκησης των αυτονόητων δικαιωμάτων μας και των κατακτήσεων χρόνων.
Στην πολιτική της ισοπέδωσης και της διάλυσης απαντάμε με ένα και μόνο τρόπο, αυτόν του αγώνα. Θα είμαστε στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων απέναντι σε όποια πολιτική διαλύει την εκπαίδευση και τις ζωές μας. Στον αγώνα αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια του διαχωρισμού μεταξύ μας.
H απέλπιδα προσπάθεια κάποιων παρατάξεων να θέτουν ψεύτικα διλήμματα και διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους συναδέλφους γιατί έτσι νομίζουν πως θα εξυπηρετήσουν μικροπαραταξιακά συμφέροντα είναι συνδικαλιστικός ξεπεσμός, που δεν μας αφορά.
Καταδικάζουμε αυτούς, που προσπαθούν να διαλύσουν το συνδικάτο και συμμαχούμε με όλους αυτούς που πιστεύουν, ότι ισχυρό συνδικάτο σημαίνει απάντηση στην παρακμή και την υποβάθμιση της εκπαίδευσης και της ζωής μας.
Δηλώνουμε πως θα τιμήσουμε την ετυμηγορία σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε απέναντί σας με ειλικρίνεια, χωρίς τακτικισμούς και σημαίες ευκαιρίας, έχοντας ως στόχο την ενωτική πάλη για την κατάργηση των μνημονιακών αντιλαϊκών μέτρων.

Τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4-6-2015 στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Χαλκιδικής «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. είναι :

Ψήφισαν 584
Άκυρα 5
Λευκά 19
Έγκυρα 560

Έλαβαν:
Ε.Α.Ψ. 189 ψήφοι, αντιπρόσωποι 2
ΔΑΚΕ/ΠΕ 155 ψήφοι, αντιπρόσωποι 2
ΔΗΣΥ-ΑΚΕ 127 ψήφοι , αντιπρόσωποι 2
ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠ. ΕΚΠ. 70 ψήφοι, αντιπρόσωποι 0
ΑΓΩΝ. ΚΙΝ. ΕΚΠ. 19 ψήφοι, αντιπρόσωποι 0

Εκλέγονται: ΔΗΣΥ – ΑΚΕ: Αμπελίδης Αναστάσιος, Κουκουρίκος Παναγιώτης

Αναπληρωματικοί: ΔΗΣΥ – ΑΚΕ : Ζήσης Απόστολος, Εμμανουηλίδου Αθανασία

About Sechal Αριστοτέλης