Ενημερωτικό Σημείωμα Αιρετού Χρήστου Βογιατζή

 

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 6944626643                                                                        

e-mail:crvogiatzis@gmail.com                                                  

                                                                                              

Ενημερωτικό Σημείωμα

Χαλκιδική, 08/03/2016

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Το ΠΥΣΠΕ Ν. Χαλκιδικής συνεδρίασε την Τρίτη 08/03/2016 με τα παρακάτω θέματα και αποφάσισε:

  1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΕ70

     Έγινε πρόταση από τη διοίκηση για την τοποθέτηση της αναπληρώτριας ΠΕ70 για 18 ώρες στο Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων, στο κενό που δημιουργήθηκε από επαπειλούμενη κύηση και 6 ώρες στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβών για να καλυφθεί το κενό των ωρών του αιρετού. Στην τοποθέτησή μου υποστήριξα και πάλι την υποχρέωση του ΠΥΣΠΕ έναντι των αιρετών μας συναδέλφων και εφαρμογή του Π.Δ. 1/2003 για μείωση του ωραρίου και διευκόλυνση στα καθήκοντα των αιρετών. Διαφώνησα με την πρόταση της διοίκησης και ζήτησα την τοποθέτηση της αναπληρώτριας στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβών και να ζητηθεί νέα πίστωση για το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων ώστε να καλυφθεί πλήρως το κενό. Η πρόταση της διοίκηση πέρασε κατά πλειοψηφία με τρεις (3) θετικές ψήφους της διοίκησης και δύο (2) αρνητικές των αιρετών.

  1. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Μετακινήθηκε συναδέλφισσα Νηπιαγωγός ΠΕ60 από υπεραριθμία, στο Δήμο Ν. Προποντίδας, στην όμορη ομάδα (Δήμος Πολυγύρου) στο Νηπιαγωγείο Καλυβών και ταυτόχρονη μετακίνηση αναπληρώτριας ΕΣΠΑ Νηπιαγωγού από τις Καλύβες στο κενό του Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου που δημιουργήθηκε από άδεια εγκυμοσύνης. Η λύση της υπεραριθμίας δόθηκε στο Δήμο Ν. Προποντίδα με δεδομένο ότι δεν υπηρετεί αναπληρώτρια Νηπιαγωγός ούτε αποσπασμένη εντός ή εκτός ΠΥΣΠΕ στα νηπιαγωγεία του Δήμου Ν. Προποντίδας.

  1. Χορήγηση άδειας άσκησης εξωδιδακτικού έργου.

Εξετάστηκε αίτηση άδειας εξωδιδακτικού έργου για συνάδελφο ΠΕ11 και εγκρίθηκε.

  1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΠΥΣΠΕ

Στη συνεδρίαση του διευρυμένου ΠΥΣΠΕ δεν κατατέθηκαν ενστάσεις για τη βαθμολογία των υποψήφιων διευθυντών στο Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας και έγινε η αποστολή του τελικού πίνακα βαθμολογίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω.
                                                                               Χρήστος    Βογιατζής

Αιρετός όλων των συναδέλφων

About Sechal Αριστοτέλης