ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

 

η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στο 2ο Δημ. Σχολείο Πολυγύρου. Η Γ. Συνέλευση θα ξεκινήσει στις  09:00 π.μ., θα έχει ως θέματα την εκπαιδευτική και κοινωνική συγκυρία, τη συζήτηση γύρω από την Η.Δ. της 85ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, που έχει σταλεί στα σχολεία, την απεργία της ΔΟΕ στις08/06/2016  καθώς και οποιοδήποτε ζήτημα τεθεί από τους συναδέλφους.

Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει άδεια για όλα τα μέλη μας για τη συγκεκριμένη μέρα, το έγγραφο της οποίας έχει σταλεί στα σχολεία. Υπενθυμίζεται ότι όποιοι συνάδελφοι δεν προσέλθουν στη Συνέλευση, υποχρεούνται να εργαστούν κανονικά στα σχολεία τους.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

η  άδεια δεν είναι προσφορά κανενός, αποτελεί κεκτημένο συλλογικό δικαίωμα, που το αξιοποιούμε για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας. Δικαίωμα, που η εξουσία το επιβουλεύεται και από καιρού εις καιρόν επιχειρεί να το αφαιρέσει. Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, την επίθεση που δέχεται η δημόσια εκπαίδευση από τις μνημονιακές πολιτικές που βαθαίνουν και υπονομεύουν το μέλλον μας ως εκπαιδευτικών και εργαζομένων, με τη μαζική συμμετοχή μας στη ΓΣ αξιοποιούμε τα δικαιώματά μας με τον καλύτερο τρόπο, συσπειρωνόμαστε στο σύλλογό μας, συμμετέχοντας μαζικά και δημοκρατικά στη διαμόρφωση συλλογικών απαντήσεων, στάσεων, αγώνων και διεκδικήσεων.

                      

                      Όλοι μαζί θα σταματήσουμε αυτά που έρχονται.