ΔΗ.ΣΥ. Π.Ε. Χαλκιδικής-Ευχαριστήρια Επιστολή

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Η ΔΗ.ΣΥ. Π.Ε. Χαλκιδικής νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που της δείξατε στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  Χαλκιδικής « Ο Αριστοτέλης» καθώς και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής:

Ψήφισαν: 640

Άκυρα : 15

Λευκά : 24

Έγκυρα 601

 

Έλαβαν:

ΔΑΚΕ 206 ψήφοι, έδρες 3

ΔΗΣΥ 165 ψήφοι, έδρες 3

ΕΑΨ 154 ψήφοι, έδρες 2

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 49 ψήφοι, έδρες 1

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 27 ψήφοι, έδρες 0

Εκλέγονται για το Δ.Σ.

ΔΑΚΕ: Βογιατζής Χρήστος, Σακκάς Γρηγόριος ,Παπαδογιάννη Αναστασία

ΔΗΣΥ: Αμπελίδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδου Αθανασία, Ζήσης Απόστολος

ΕΑΨ: Ουδατζής Νικόλαος, Τσενεσίζης Ανδρέας

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : Αρβανίτης Ευάγγελος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εκλέγονται:

ΔΑΚΕ: Γαλατσιάνος Μανώλης

ΔΗΣΥ: Αδαμίδου Ραλλιώ

ΕΑΨ: Λαφτσίδης Σάββας

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

 

ΔΗΣΥ: Αμπελίδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδου Αθανασία, Ζήσης Απόστολος, Κασκέτης Γεώργιος, Κουκουρίκος Παναγιώτης, Μελέτογλου Σοφία, Χαριστός Εμμανουήλ, Παπασαραφιανός Αθανάσιος

 

Δηλώνουμε πως με αίσθημα ευθύνης θα τιμήσουμε την ετυμηγορία σας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε απέναντί σας με ειλικρίνεια, χωρίς τακτικισμούς και σημαίες ευκαιρίας, έχοντας ως στόχο την ενωτική πάλη για την κατάργηση των μνημονιακών αντιλαϊκών μέτρων.

Καταδικάζουμε αυτούς, που προσπαθούν να διαλύσουν το συνδικάτο και συμμαχούμε με όλους αυτούς που πιστεύουν, ότι ισχυρό συνδικάτο σημαίνει απάντηση στην παρακμή και την υποβάθμιση της εκπαίδευσης και της ζωής μας.

Στην πολιτική της ισοπέδωσης και της διάλυσης απαντάμε με ένα και μόνο τρόπο, αυτόν του αγώνα. Θα είμαστε στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων απέναντι σε όποια πολιτική διαλύει την εκπαίδευση και τις ζωές μας. Στον αγώνα αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια του διαχωρισμού μεταξύ μας.

ΔΗΣΥ – ΑΚΕ Χαλκιδικής