ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ

Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 6944626643

e-mail:crvogiatzis@gmail.com                                                  

                                                                                                 Χαλκιδική, 24/9/2017

 

ΠΡΟΣ         Κα Πρόεδρο του Π.Υ.Σ.Π.Ε.- Συμβουλίου Επιλογής

Μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε.- Συμβουλίου Επιλογής

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μέλη του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε.  Χαλκιδικής

 

Με αφορμή την «Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.-Συμβουλίου Επιλογής» 25-09-2016

 

Με την  Αριθ. Πρωτ: Φ.30/7411-22/9/2017 πρόσκλησή σας κλήθηκα να συμμετέχω στο συμβούλιο επιλογής της Π.Ε Χαλκιδικής, ως αιρετός,  με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Συνεντεύξεις  των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ.Π.Ε. Χαλκιδικής- Ανακοίνωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα».

Όπως σας είναι γνωστό συμμετείχα στη διαδικασία επιλογής διευθυντών στη Διεύθυνση Π. Ε. Χαλκιδικής και αυτό το συμβούλιο με έκρινε για την επάρκειά μου ως διευθυντή.

Επίσης καλούμαι  να κρίνω συναδέλφους μου για θέση διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σκιώνης, σχολείο που θα μπορούσε να ήταν στις επιλογές μου ως διευθυντής. Ουσιαστικά καλούμε από κρινόμενος να γίνω κριτής.

Η συνδικαλιστική μου διαδρομή, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι, και η ηθική μου στάση απέναντι στους συναδέλφους μου που υπηρετώ ως αιρετός ΔΕΝ μου επιτρέπουν να συμμετέχω σ’ αυτή τη συνεδρίαση του συμβουλίου επιλογής της Π.Ε Χαλκιδικής.

Θα συνεχίσω να παλεύω για τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών απέναντι σε κάθε μορφής διοίκηση προς όφελος της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, ως αιρετός. 

Επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο μέσο που απορρέει από την ιδιότητά μου ως αιρετός,  αρνούμαι να νομιμοποιήσω, με την παρουσία μου τις όποιες αποφάσεις λάβετε στη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου επιλογής της Π. Ε. Χαλκιδικής. 

 

    

 

 

                                                                                  Χρήστος    Βογιατζής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ