Χρήστος Βογιατζής – Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν. Χαλκιδικής (Ευχαριστήρια Επιστολή)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αισθάνομαι πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν αιρετό εκπρόσωπο στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ν. Χαλκιδικής για την επόμενη διετία.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους ότι:
• Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στον κάθε συνάδελφο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και για τη στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός του.
• Θα συνεχίσω με αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να αγωνίζομαι για την ισονομία και την ίση μεταχείριση όλων, χωρίς διακρίσεις περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα τους.
• Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες στον κλάδο μας, με βάση τις αρχές του ανεξάρτητου, δημοκρατικού, διεκδικητικού συνδικαλισμού.
• Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα να αλλάξει πορεία, να αποκτήσει κύρος, ακτινοβολία, ζωντάνια, αξιοπιστία, δύναμη, αποφασιστικότητα για να υπερασπιστεί με επιτυχία τα «συμφέροντα» της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
Αποτελέσματα εκλογών στις 07/11/2018 για την ανάδειξη εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής
Ψήφισαν: 815
Άκυρα : 43
Έγκυρα 772
Έλαβαν:
Δ.Α.Κ.Ε./ΠΕ 359 ψήφοι,
ΔΗ.ΣΥ./ΑΚΕ 285 ψήφοι,
ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 88 ψήφοι,
ΕΘΝ. ΜΕΤΩΠΟ ΕΚΠ/ΚΩΝ 40 ψήφοι

Εκλέγονται:
ΔΑΚΕ/Π.Ε.: Βογιατζής Χρήστος Αναπληρωματική: Κωτσοπούλου Σίσσυ
ΠΑΣΚ-ΔΗ.ΣΥ.: Αμπελίδης Αναστάσιος Αναπληρωματική: Εμμανουηλίδου Αθ.

Χρήστος Βογιατζής
Αιρετός όλων των συναδέλφων

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ