ΑΚΥΡΩΣΗ 1ΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

‘’ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’ – ΑΚΥΡΩΣΗ 1ΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τα μέλη του Συλλόstasiγου μας κατέστησαν πράγματι ΑΚΥΡΩΘΕΝ στην πράξη το πρώτο σεμινάριο για την αξιολόγηση. Από νωρίς το πρωί, σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, το μήνυμα της ενότητας του συνδικάτου και η απόφασή του να αντισταθεί σθεναρά στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στάλθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Ν.Ποτίδαιας στο Υπουργείο Παιδείας και στην κυβέρνηση. 

Στο κάλεσμα του Σχολικού Συμβούλου της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Χαλκιδικής Δημοτικής Εκπαίδευσης στους Δ/ντές για σεμινάριο αξιολόγησης, ‘’ανταποκρίθηκαν’’ περισσότεροι από 150 εκπαιδευτικοί ακυρώνοντας την πρώτη αντίστοιχη προσπάθεια. Παρουσία του Δ/ντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Χαλκιδικής οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξέφρασαν με τον σαφέστερο τρόπο την απόφασή τους να υπερασstasi2πιστούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ακυρώνοντας κάθε πράξη περαιτέρω υπονόμευσής του. Μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας από τους συναδέλφους στην άτυπη Γενική Συνέλευση που ακολούθησε της αποχώρησης του Δ/ντή Εκπαίδευσης και του Επιμορφωτή.

Η αρχή έγινε σήμερα. Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 ακολουθεί νέα κινητοποίηση, στο ίδιο πλαίσιο, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης, για τους Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Νομού Χαλκιδικής. Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας εκεί. Στους δρόμους με αγωνιστική διάθεση, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ και ΣΘΕΝΑΡΑ αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


Για το Δ.Σ. του Συλλόγου