ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 9 & 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ’’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΥΛΙΑΣ, ΣΤΙΣ 08:00

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ 08:00

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,

οι πρώτες δύο απόπειρες ‘’σεμιναριακής’’ επιμόρφωσης των Διευθυντών στην αξιολόγηση ακυρώθηκαν από τη σθεναρή αντίδραση του συνδικάτου. Δυναμικά διαδηλώσαμε τη βούλησή μας να προασπιστούμε την προσωπική και επαγγελματική μας αξιοπρέπεια, αλλά και την απαίτησή μας για αναβάθμιση της ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Οι οργανωμένες επιθέσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην κοινωνία, εντοπισμένες στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας, προϋποθέτουν την απαξίωση των λειτουργών τους με κάθε μέσο προς κάθε κατεύθυνση. Στις επιθέσεις απαντάμε με τη συσπείρωση και την αγωνιστικότητά μας.

ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

 

Εφαρμόζοντας την από 26 Νοεμβρίου 2013 απόφαση της Δ.Ο.Ε. (Αρ.Πρωτ.:437) για συνδικαλιστική κάλυψη με κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας σε κάθε απόπειρα πραγμάτωσης αντίστοιχων σεμιναρίων σε οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδος, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ΟΜΟΦΩΝΑ στο έκτακτο Δ.Σ. της 4ας Δεκεμβρίου 2013, αποφάσισε την κήρυξη, επιπρόσθετα της τρίωρης στάσης της Δ.Ο.Ε.:

1) την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 επιπλέον τρίωρη στάσης εργασίας (σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ.1 του Ν.1264/82), καλύπτοντας πλήρως το εργασιακό ωράριο των συναδέλφων (3ωρη στάση Δ.Ο.Ε. + 3ωρη στάση του Συλλόγου μας) για το σεμινάριο της 1ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΥΛΙΑΣ, στις 08:00

2) την ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας (σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ.1 του Ν.1264/82), καλύπτοντας πλήρως το εργασιακό ωράριο των συναδέλφων (3ωρη στάση Δ.Ο.Ε. + 3ωρη στάση του Συλλόγου μας) για το σεμινάριο της 2ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, στις 08:00,

ώστε απρόσκοπτα να εκφρασθεί η αντίδρασή μας στην προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε. και ακολούθως η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου μας παρέχει τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου