ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ »ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ’’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ 4Ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ 08:00

 

Β) ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ’’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΠΕ60) ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΤΙΣ 09:00

 

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,

 

 οι πρώτες προσπάθειες ‘’σεμιναριακής’’ επιμόρφωσης των Διευθυντών στην αξιολόγηση ακυρώθηκαν από τη σθεναρή αντίδραση του συνδικάτου. Δυναμικά διαδηλώσαμε τη βούλησή μας να προασπιστούμε την προσωπική και επαγγελματική μας αξιοπρέπεια, αλλά και την απαίτησή μας για αναβάθμιση της ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Οι οργανωμένες επιθέσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην κοινωνία, εντοπισμένες στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας, προϋποθέτουν την απαξίωση των λειτουργών τους με κάθε μέσο προς κάθε κατεύθυνση. Στις επιθέσεις απαντάμε με τη συσπείρωση και την αγωνιστικότητά μας.

 

 ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

 

 Εφαρμόζοντας την από 26 Νοεμβρίου 2013 απόφαση της Δ.Ο.Ε. (Αρ.Πρωτ.:437) για συνδικαλιστική κάλυψη με κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας σε κάθε απόπειρα πραγμάτωσης αντίστοιχων σεμιναρίων σε οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδος, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ΟΜΟΦΩΝΑ στο έκτακτο Δ.Σ. της 9ης Δεκεμβρίου 2013, αποφάσισε την κήρυξη, επιπρόσθετα της τρίωρης στάσης της Δ.Ο.Ε.:

 

 1) την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 επιπλέον τρίωρη στάσης εργασίας (σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ.1 του Ν.1264/82), καλύπτοντας πλήρως το εργασιακό ωράριο των συναδέλφων (3ωρη στάση Δ.Ο.Ε. + 3ωρη στάση του Συλλόγου μας) για το σεμινάριο της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕ60 (ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ), ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, στις 09:00, ώστε απρόσκοπτα να εκφρασθεί η αντίδρασή μας στην προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας.

 

stasi_ormylia Σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, ακυρώθηκε το δεύτερο ‘’σεμινάριο’’ αξιολόγησης της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Ορμύλια. Αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, ακυρώνουμε και το δεύτερο ‘’σεμινάριο’’ της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών (κάλεσμα συγκέντρωσης στις 08:00)

 

 Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε. και ακολούθως η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου μας παρέχει τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

About Sechal Αριστοτέλης