ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Ο.Ε. ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ….

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Ο.Ε. ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ

‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ’’

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ.,

η Δ.Ο.Ε. διοργανώνει ημερίδα με θέμα ‘’Αξιολόγηση – Χειραγώγηση, η στάση του συνδικαλιστικού κινήματος’’ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στην Βέροια, από τις 08:30 έως τις 16:00. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας στην ημερίδα μπορεί να συμμετάσχει ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο των περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν ορισμού από το Σύλλογο Διδασκόντων. Σχετική άδεια απουσίας των συναδέλφων έχει αιτηθεί η Ομοσπονδία από τους Περιφερειακούς Δ/ντές.

Καλούμε άμεσα ΟΛΕΣ τις Σχολικές Μονάδες του Νομού Χαλκιδικής (και τις Σχολικές Μονάδες του πρώην ‘’Βόρειου Συλλόγου’’) από 2/Θ και άνω, να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση Συλλόγου Διδασκόντων ορίζοντας τον εκπρόσωπο που θα συμμετάσχει στην ημερίδα. Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας (κλικ ΕΔΩ) με email στο Σύλλογό μας sechalpe@gmail.comμε συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία έως την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

Εκτιμώντας και τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά γεωγραφική περιοχή, ο Σύλλογος προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για τη διευκόλυνση των συναδέλφων. Έτσι, εφόσον οι συμμετοχές το δικαιολογούν, το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Αρναία, θα μεταβεί στον Πολύγυρο, στα Νέα Μουδανιά και στην Θεσσαλονίκη (περιοχή Καυτανζογλείου Σταδίου) κατευθυνόμενο προς Βέροια και αντίστροφα θα επιστρέψει τους συμμετέχοντες.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την ημερίδα της Ομοσπονδίας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. ή με emailsechalpe@gmail.com

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

About Sechal Αριστοτέλης