5ο Ενημερωτικό Σημείωμα, Του αιρετού Τσενεσίζη Ανδρέα

15ο Ενημερωτικό Σημείωμα – Σεπτέμβριος 2015

Του αιρετού Τσενεσίζη Ανδρέα, Τηλ. 6946280236 Email: [email protected] &
αναπληρώτριας αιρετού Τσάκωνα Μαρίας, Τηλ. 6982483483 Email: [email protected]
(εκλεγμένων με το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Ν. Χαλκιδικής)
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ, ΜΗΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ, ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ…

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
με έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση του άλλου αιρετού του ΠΥΣΠΕ για την ‘’αδυναμία μας’’ να συμμετάσχουμε σε συνεδρίαση του υπηρεσιακού μας συμβουλίου.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είχαμε δρομολογήσει να παρευρεθούμε κανονικά στο ΠΥΣΠΕ της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., εξάλλου το έχουμε ανακοινώσει σχετικά στους συναδέλφους μας. Μετά την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας προς τα αιρετά μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων, είχαμε επίσης την πρόθεση να συμμετέχει ο τακτικός Τσενεσίζης Α. στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ και η αναπληρώτριά του Τσάκωνα Μ. στη συνάντηση της περιφέρειας. Ενημερωθήκαμε σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 από την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εκπαίδευσης Π.Ε. Ν. Χαλκιδικής την πρόθεση των υπόλοιπων μελών του ΠΥΣΠΕ να μετακινηθεί η ώρα συνεδρίασης την Πέμπτη, στις 08:30. Ο συνάδελφος ‘’αιρετός όλου του κλάδου’’, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ενημέρωσε πως το αργότερο στις 13:00 θα αποχωρούσε από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για να παραστεί στη συνάντηση της Περιφέρειας. Σε ένα τόσο κρίσιμο ΠΥΣΠΕ, όπως άλλωστε και ο ίδιος χαρακτήρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμείς αδυνατούμε να προχωρήσουμε σε συνεδρίαση με χρονικούς περιορισμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ερωτηθήκαμε για τη δυνατότητα συνεδρίασης στις 08:30 π.μ. την Πέμπτη, αλλά μας ανακοινώθηκε ως δυνατότητα προφανώς των άλλων μελών, πάντα με τους χρονικούς όμως περιορισμούς που έθεταν.
Επειδή εμείς δεν μάθαμε στην ‘’ενός ανδρός αρχή’’ και μπορούμε να εκπροσωπούμαστε και από τους συναδέλφους αναπληρωματικούς στα όργανα και στις συναντήσεις. Επειδή εμείς θέτουμε πρωταρχική μας λειτουργία την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων, με την καθημερινή μας παρουσία και με συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Επειδή εμείς θεωρούμε πως συνεδριάσεις με χρονικούς περιορισμούς υπονομεύουν τη λειτουργία των οργάνων. Για όλα αυτά, τον καλούμε να αναλογιστεί τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου, τα χιλιάδες κενά στον αγιασμό της Παρασκευής, την αδιοριστία των συναδέλφων μας και να υπερβεί γνώριμές του τακτικές και τακτικισμούς. Ο εχθρός δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συναδέλφους, βρίσκεται στους κυβερνώντες και εκεί πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Υ.Γ. Κάθε συνάδελφος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις. Εφόσον το επιθυμεί κάποιος συνάδελφος μπορεί να λαμβάνει στο προσωπικό του email τα ενημερωτικά δελτία για τις αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ.

About Sechal Αριστοτέλης