Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να ανοίξει ένα παράθυρο επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων, να ενημερώνει για τις δράσεις του συλλόγου , να παρουσιάζει δράσεις σχολείων καθώς και τα νέα επιστημονικά δεδομένα στην παιδαγωγική.
2. Το ΔΣ του συλλόγου μπορεί ανά πάσα στιγμή να θέσει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα όταν διαπιστώσει κακή λειτουργία της , πλειοψηφικά ή με ομόφωνη απόφαση.
3. Δεν θα φιλοξενούνται άρθρα που θα θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θα είναι ρατσιστικού περιεχομένου και θα προτρέπουν σε πράξεις βίας.
4. Τα άρθρα και οι απόψεις που φιλοξενούνται στον ιστοχώρο θα είναι ενυπόγραφα και θα απηχούν τις απόψεις του συγγραφέα ή παράταξης.
5. Κάθε παράταξη ή μέλος του συλλόγου θα έχει το δικαίωμα πρόσβασης στον ιστοχώρο και έκφρασης άποψης .
6. Χορηγίες για τη λειτουργία της ιστοσελίδας θα γίνονται δεκτές από θεσμικά όργανα του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.
7. Υπεύθυνος της ιστοσελίδας θα είναι μέλος του ΔΣ που θα ορίζεται από το ΔΣ του συλλόγου μας.
8. Απόψεις της διοίκησης θα φιλοξενούνται εφόσον συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ.
9. Διαφημίσεις δεν επιτρέπονται με εξαίρεση τους χορηγούς.
10. Οι κωδικοί χρήσης και ασφάλεια της ιστοσελίδας θα είναι γνωστοί σε περιορισμένο αριθμό χρηστών (3 ) ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα παραποίησης ή εισβολέων (χακερ).
11. Όλο το υλικό της ιστοσελίδας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από όλους χωρίς περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων αρκεί από τη χρήση του να μη προκύπτει οικονομικό όφελος.
12. Τα κείμενα καθώς και η ανανέωση της ιστοσελίδας θα γίνεται με εθελοντική εργασία συναδέλφων που θα καθοδηγούνται από τους διαχειριστές που θα ορίζονται από το ΔΣ του συλλόγου.
13. Ο «ελεύθερος λόγος» θα είναι το ζητούμενο στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης