Η κατρακύλα συνεχίζεται

Η κατρακύλα συνεχίζεται
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Τα τρία εκλεγμένα μέλη στο ΔΣ του Ενιαίου Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου (ΕΑΨ) συνεχίζουν να σας βομβαρδίζουν με ψεύτικες ανακοινώσεις προσπαθώντας να σας χαϊδέψουν τα αυτιά με ένα θέμα που το θεωρούν όπως καταλαβαίνετε αρκετά σοβαρό αλλά κατά βάθος πολύ πιασάρικο.Το ότι με την στάση τους κάνουν κακό στο σύλλογο δυστυχώς ο ινστρούκτοράς τους και οι άλλοι δύο δεν το έχουν καταλάβει.Την Παρασκευή 27/11/2015 έβγαλαν ακόμα μία κατάπτυστη ανακοίνωση που συνεχίζουν να στοχοποιούν εμένα προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα πέντε μέλη του ΔΣ μια και αυτοί μόνο έχουν το <<αλάθητο>> και ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των συναδέλφων.
Παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω για την οικονομική συνδρομή στο Σύλλογο που αυτές τις μέρες σαν θέμα το σήκωσαν πολύ ψηλά τα τρία μέλη του ΕΑΨ ενώ τις προηγούμενες χρονιές δεν έλεγαν τίποτα, με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρησή σας
Πιο αναλυτικά:
Από τα 42€ που είναι το ύψος της συνδρομής τα 24€ πηγαίνουν στην ΔΟΕ το 1€ στην ΑΔΕΔΥ τα 9€ στο Ταμείο του Συλλόγου και τα 8€ στο Ταμείο Αγώνα.Το αν θα μειωθεί η συνδρομή στη ΔΟΕ για να μειωθεί και συνολικά, αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας του καλοκαιριού και θα ισχύσει από του χρόνου (συνδ. Χρονιά 2016-2017) και όχι από τη φετινή χρονιά.
Από τα τέσσερα σχολεία που λάβαμε επιστολές στο email του συλλόγου επηρεασμένα προφανέστατα από τις ανακοινώσεις του ΕΑΨ βγαίνει το συμπέρασμα ότι ζητάνε τη μείωση της συνδρομής στα 20€! Άραγε τα υπόλοιπα χρήματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 24€ για την Ομοσπονδία θα τα βάζουν υποθέτω τα μέλη του ΕΑΨ. Επίσης ο σύλλογος θα εισπράττει το απόλυτο μηδέν. Τέλος αιτούνται και την κατάργηση του Ταμείου Αγώνα .Έναταμείο που βοήθησε όσους συναδέλφους το χρειάστηκαν στις άδικες δικαστικές διώξεις που υπέφεραν τα προηγούμενα δύο χρόνια πληρώνοντας τα δικηγορικά τους έξοδα. Ένα ταμείο που δυστυχώς οι απεργοσπάστες το έβλεπαν πάντα με κακό μάτι και σαν άλλοθι για να μην συμμετέχουν ούτε σε μία 24ωρη απεργία. Ένα Ταμείο που τα σημερινά μέλη του ΕΑΨ πάντα το κατηγορούσαν όταν γι αυτό το ταμείο δεχόμασταν πολλά συγχαρητήριααπό άλλους συλλόγους και από τη ΔΟΕ.
Λοιπόν συνάδελφοι του ΕΑΨ πείτε το καθαρά ότι θέλετε εδώ και τώρα την κατάργηση του συλλόγου για να περάσει ο δικός σας κυβερνητικός συνδικαλισμός. Θέλετε να σταματήσετε τους απεργιακούς αγώνες,άλλωστε ποιος δεν θυμάται τις προτάσεις σας πάντα<<για άλλες μορφές αγώνα>> για να δικαιολογήσετε την απεργοσπασία σας. Το κακό για σας είναι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν σας ακολουθεί στο δρόμο που διαλέξατε. Την επόμενη εβδομάδα βγείτε στα κλιμάκια για την απεργία και πείτε εκεί τις απεργοσπαστικές σας απόψεις αλλά δυστυχώς και αυτό βαριέστε να το κάνετε. Ο Σύλλογος είναι συμπαγής και δεν απειλείτε από τον καθοδηγητή της διάσπασης και από αυτούς που τον ακολουθούν . Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και τον βαρύνει η συνδικαλιστική του ιδιότητα παραιτείται.
Συναδέλφισσες ,Συνάδελφοι
Προστατέψτε τον Σύλλογο και μην αφήνετε κανέναν να σας κοροϊδεύει .
Μην τους ακολουθείτε στη κατρακύλα τους. Σκοπός τους είναι να διαλύσουν το Σύλλογο και να καταργήσουν τους αγώνες.
Όλοι και όλες μαζί στην απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

About Sechal Αριστοτέλης