ΗΜΕΡΙΔΑ/ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ –<<ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ>> ΙΕΡΙΣΣΟΣ 4&5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΗΜΕΡΙΔΑ/ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ <<ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ>>

ΙΕΡΙΣΣΟΣ 4&5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

 

Το τελευταίο διάστημα,  ο αριθμός  των κρουσμάτων βίας κι άδικων διώξεων προς εκπαιδευτικούς, από άτομα εκτός σχολικής κοινότητας, ολοένα και αυξάνεται. Η αδυναμία του συστήματος, να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς, δημιουργεί εργασιακό άγχος κι ανασφάλεια. Οι επιπτώσεις πολλαπλές και σε πολλά επίπεδα.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής «ο Αριστοτέλης»,  αφουγκραζόμενος την ανησυχία αυτή των συναδέλφων, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην ημερίδα/διημερίδα με τίτλο:  «Δάσκαλε  εσύ φταις για όλα».

Η ημερίδα/διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στο πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού.

Παράλληλα με τις εργασίες της ημερίδας/διημερίδας, ο Σύλλογος θα απονείμει τιμητικές πλακέτες, στους συνταξιούχους συναδέλφους μας, των ετών 2018 και 2019, σε μεσημεριανό μουσικό γεύμα.

Προαιρετικά, δίνεται η δυνατότητα διαμονής, για ένα βράδυ, σε τοπικό κατάλυμα και η παρακολούθηση στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρου Ιερισσού σε video (3D)  ενός μαγευτικού οδοιπορικού στο Άγιο Όρος την Κυριακή 5 Απριλίου 2020. Μετά την προβολή θα ξεναγηθούμε στη έκθεση φωτογραφίας <<Άγιο Όρος: 1000 χρόνια σε 100 φωτογραφίες>> στον ίδιο χώρο. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε την αρχαία Άκανθο και τη Μονή Ζυγού στην Ουρανούπολη.

Η συμμετοχή στο μεσημεριανό γεύμα, ανέρχεται στην τιμή των 11 €(χωρίς ποτό). Η πιθανή διανυκτέρευσή σας,  έχει  κόστος διαμονής 35 € το άτομο, με πρωινό, στο Gkeea Boutique Hotel. Απαραίτητη προϋπόθεση, η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στην επισυναπτόμενη φόρμα έως τη Τρίτη 25/02/2020 και ώρα 18:00.

Θα ακολουθήσει ενημερωτικό σημείωμα, με το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές της ημερίδας/διημερίδας.

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ