ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ’’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ’’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 08:00, στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ποτίδαιας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

τα μέλη του Συλλόγου μας συσπειρώνονται ακυρώνοντας στην πράξη τα σεμινάρια αξιολόγησης. Το πρώτο κάλεσμα κινητοποίησης αφορά το ‘’σεμινάριο’’ για την αξιολόγηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ποτίδαιας, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 από τις 09:00 έως τις 13:00. Χρέος μας να παρευρεθούμε στο χώρο που επρόκειτο να γίνει το σεμινάριο, μιας και η αποφασιστική μας συμμετοχή στην κινητοποίηση θα το καταστήσει ΑΚΥΡΩΘΕΝ.

Από τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας2 Δεκεμβρίου 2013 ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ.

Για τη συμμετοχή μας στην αγωνιστική κινητοποίηση, κάνουμε χρήση της συνδικαλιστικής κάλυψης που παρέχει η ΔΟΕ με την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας και της επιπρόσθετης 3ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε ο δικός μας Σύλλογος. Κατά συνέπεια πρόκειται για 6ωρη στάση εργασίας, δηλαδή μια απεργία που για λόγους νομικούς δεν χαρακτηρίζεται ως ‘’απεργία’’, αλλά ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Ευνόητο είναι πως η κήρυξη των στάσεων εργασίας καλύπτει και τους συναδέλφους των ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί σε κάθε προγραμματισμένο ‘’σεμινάριο’’ για την αξιολόγηση, καλύπτοντας ΠΛΗΡΩΣ τα μέλη του συνδικάτου στην αυτονόητη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Σε κάθε πρόσκληση για ‘’σεμινάριο’’ θα δίνουμε ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Σε κάθε προγραμματισμένη ‘’σεμιναριακή’’ δράση για την αξιολόγηση θα πραγματοποιούνται ενημερωτικά κλιμάκια από το Διοικητικό Συμβούλιο, εντοπισμένα και στοχευμένα ανά γεωγραφική περιοχή.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κεντρικής & Νότιας Χαλκιδικής

About Sechal Αριστοτέλης