ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

« Καταγγελία ενεργειών Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Πιερίας»

     Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Εκπ/κών ΠΕ Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής, καταγγέλλει με τον πιο  κατηγορηματικό τρόπο, το Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Πιερίας για την απαράδεκτη ενέργειά του να προχωρήσει σε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης λαμβάνοντας υπόψη  την αναφορά – καταγγελία του Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Λόφου και αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας κατά της προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Αιρετού του  Νομού Πιερίας, Φρειδερίκης Βάσσου, προσπαθώντας να την τρομοκρατήσει  και να αποδυναμώσει  την αγωνιστική της δράση.

Η δίωξή της είναι ενέργεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης από τη μεριά της διοίκησης που με τον τρόπο αυτόν «βαπτίζει ως παράπτωμα την ίδια τη συνδικαλιστική δράση.

Στέλνουμε μήνυμα  προς κάθε κατεύθυνση ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δε θα ανεχτεί εκφοβισμούς και τρομοκρατία από όπου κι’ αν αυτή προέρχεται.

Συμπαραστεκόμαστε στην πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Αιρετό του Νομού Πιερίας, Φρειδερίκης Βάσσου,  για την απαράδεκτη και άδικη δίωξη εις βάρος της.

 

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή  Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να παρέμβει ώστε να σταματήσουν οι απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης στο Νομό Πιερίας και να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου.

About Sechal Αριστοτέλης