ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2015

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Ο.Ε. ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αξιολόγηση – αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, πειθαρχικά. Οι θέσεις του κλάδου»
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αξιολόγηση – αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, πειθαρχικά. Οι θέσεις του κλάδου», την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, ώρα 9.00– 15.00 στην αίθουσα της Νομαρχίας (Έδεσσα).
Σύμφωνα με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας στην ημερίδα μπορεί να συμμετάσχει ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν ορισμού από το Σύλλογο Διδασκόντων. Σχετική άδεια (κανονική) απουσίας των συναδέλφων έχει αιτηθεί η Ομοσπονδία από τους Περιφερειακούς Δ/ντές.

Καλούμε άμεσα ΟΛΕΣ τις Σχολικές Μονάδες του Νομού Χαλκιδικής από 2/Θ και άνω, να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση Συλλόγου Διδασκόντων ορίζοντας τον εκπρόσωπο που θα συμμετάσχει στην ημερίδα. Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας στο Σύλλογό μας [email protected] με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία έως την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Εκτιμώντας και τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά γεωγραφική περιοχή, ο Σύλλογος προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για τη διευκόλυνση των συναδέλφων. Έτσι, εφόσον οι συμμετοχές το δικαιολογούν, το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τον Πολύγυρο, θα μεταβεί στα Νέα Μουδανιά και στην Θεσσαλονίκη (περιοχή Καυταντζογλείου Σταδίου) κατευθυνόμενο προς Έδεσσα και αντίστροφα θα επιστρέψει τους συμμετέχοντες.

About Sechal Αριστοτέλης