ΑΠAΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

ΚΑΓΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αιρετός ΠΥΣΠΕ νομού Χαλκιδικής
Καλύβες 19/02/2016

ΑΠAΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Για μια ακόμη φορά στο χθεσινό υπηρεσιακό συμβούλιο γίναμε μάρτυρες του θεάτρου του παραλόγου στο οποίο έχει αναλωθεί τα τελευταία χρόνια ο αιρετός ΄΄όλων΄΄ των συναδέλφων.
Λειτούργησε, για μια ακόμη φορά, με βάση προφανώς τις αρχές των δημοσίων σχέσεων – τις οποίες εδώ και χρόνια έχει οικοδομήσει, είναι αλήθεια, με ‘’μεγάλο’’ κόπο και με πολλά τηλέφωνα και sms – θέτοντας σε ήσσονος σημασίας ζήτημα την τήρηση της ισονομίας και ισοπολιτείας των συναδέλφων.
Αναμενόμενη συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο θα έλεγε κάποιος ενθυμούμενος τον βίο και την πολιτεία του. Δεν έμεινε όμως εκεί! Σαν κερασάκι στην τούρτα ακολούθησε μια κατάπτυστη ανακοίνωση – ενημερωτικό, γεμάτη ψεύδη και ανακρίβειες.
Στην προσπάθεια να ικανοποιήσει το ‘’κοινό του’’, ξεχνά ποιος διαχρονικά ακολουθούσε πιστά και απαρέγκλιτα τις επιταγές της εκάστοτε διοίκησης, προσβάλλοντας τη μνήμη όλων των συναδέλφων στο νομό η οποία τον βεβαιώνουμε δεν είναι ‘’χρυσόψαρου’’.
Διαβεβαιώνω τους συναδέλφους ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα από εμένα ή τον προηγούμενο αιρετό της παράταξης μας Τσενεσίζη Ανδρέα, μείωσης όλου του ωραρίου που δικαιούμασταν ως αιρετοί, γεγονός που γνωρίζει αλλά σκοπίμως αποσιωπά ο ‘’αιρετός όλου του κλάδου’’.
Ζητώ να τοποθετηθούμε δημόσια με τον συνάδελφο αιρετό, παρουσία και των άλλων μελών και μετά από ανάγνωση των πρακτικών της συγκεκριμένης συνεδρίασης να αποδειχθεί τελικά ποιους συναδέλφους εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος αιρετός!
Τέλος, αποχώρησε πράγματι από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ όπως ηρωικά δηλώνει; Θα βγάλει τρελούς το σύνολο του υπηρεσιακού συμβουλίου; Και επειδή πίσω από το ψέμα κρύβεται η σκοπιμότητα, διαφαίνεται περίτρανα στην ανακοίνωσή του η ψευδοκαταγγελία της διαδικασίας, αλλά πουθενά η δική του πρόταση στο ζήτημα. Έχει πρόταση ή όχι; Μήπως εντός ΠΥΣΠΕ η πρότασή του ήταν να καλυφθούν οι ώρες εξολοκλήρου από συναδέλφους του Πολυγύρου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως οι συνάδελφοι των Ν.Μουδανιών έχουν πολλά χρόνια υπηρεσίας και άλλα περίεργα δικά του; Αλήθεια το πνεύμα ‘’αιρετός όλων των συναδέλφων’’ μήπως περιορίζεται στα ‘’χωράφια του’’;
Επειδή λοιπόν προσωπικά εγώ, αλλά και οι συνάδελφοι του ΠΥΣΠΕ παρακολουθήσαμε το μονόπρακτο του παραλόγου από τον ‘’συνάδελφο’’, τον καλώ να υπερασπιστεί πλέον το δικαίωμά μου να συμμετέχω στο ΠΥΣΠΕ σε ώρες συνεδρίασης που ΕΓΩ θα βρίσκομαι στα διδακτικά μου καθήκοντα.