Ενημερωτικό Σημείωμα – Αύγουστος 2016 του αιρετού Καγκέλη Γιώργου

Ενημερωτικό Σημείωμα – Αύγουστος  2016

 

 

Του αιρετού Καγκέλη Γιώργου, Τηλ. 6974881497  Email:  georgekage[email protected]gmail.com

 (εκλεγμένου με το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Ν. Χαλκιδικής)

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

την Παρασκευή 5  Αυγούστου 2016, το υπηρεσιακό συμβούλιο συνεδρίασε και συζήτησε το παρακάτω θέμα:

 

           Παράταση του χρόνου υποβολής  αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης και απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ .

Εν αναμονή περισσότερων διευκρινίσεων από την πλευρά του Υπουργείου για τα κριτήρια καταμέτρησης των κενών – πλεονασμάτων στο νομό, το ΠΥΣΠΕ έκανε δεκτή την πρόταση της προέδρου του για παράταση της διορίας που είχε δοθεί για υποβολή αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης και απόσπασης εντός νομού έως και τις 16/08/2016. Αναμένεται συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

 

Αναμένουμε από τη διοίκηση να προχωρήσει άμεσα σε δημοσίευση των λειτουργικών κενών, βοηθώντας τους συναδέλφους στη συμπλήρωση της αίτησής τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η επιλογή σχολείων δεν πρέπει να περιορίζεται στα εμφανιζόμενα κενά, αλλά να συμπεριλαμβάνει όσα πραγματικά επιθυμούν οι συνάδελφοι, ακόμα και αν σήμερα δεν εμφανίζουν κενό, καθώς μπορεί να προκύψει στη διαδικασία των τοποθετήσεων, είτε με ‘’καραμπόλες’’ είτε με άδειες που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους πως μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις απόσπασης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιλογές τους εφόσον παρουσιαστεί κενό.

 

  .

 

 

 

 

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ