ΔΑΚΕ/ΠΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30-05-2017 εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Χαλκιδικής  «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στην 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου. Τα αποτελέσματα δείχνουν σταθερή πορεία και πρωτιά για την παράταξη της ΔΑΚΕ.

 

  2015   2017  
ΨΗΦΙΣΑΝ 584   635  
ΛΕΥΚΑ 24   20  
ΑΚΥΡΑ 0   14  
ΕΓΚΥΡΑ 560   601  
    ΑΝΤΙΠΡ

ΟΣΩΠΟΙ

  ΑΝΤΙΠΡ

ΟΣΩΠΟΙ

ΔΑΚΕ 155 2 219 2
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 189 2 144 2
ΔΗ.ΣΥ. 127 2 149 2
ΑΓ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 70 68
ΑΓ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ 19 21

 

 

Εκλέγονται :

ΔΑΚΕ: Βογιατζής Χρήστος, Σακκάς Γρηγόριος

ΔΗ.ΣΥ.:  Αμπελίδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδου Αθανασία

ΑΝΕΞ.:  Ουδατζής Νικόλαος, Γκολόη Γερακίνα

 

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους οι οποίοι προσήλθαν στην συνέλευση που προηγήθηκε και στην ψηφοφορία και απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την συνδικαλιστική παράταξη που δεν επαφίεται σε συνθήματα, αλλά δίνοντας αγωνιστικό παρών στις συνδικαλιστικές μάχες, απαιτεί δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα των εκλογών στο σύλλογό μας  δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων αναγνωρίζει στο λόγο και τις πράξεις μας ένα κομμάτι του εαυτού του.

Δεσμευόμαστε ότι μέσα από πνεύμα ενότητας, ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο και ήπιους τόνους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε χωρίς αγκυλώσεις και κομματικές δεσμεύσεις για την ανύψωση της θέσης του εκπαιδευτικού και της δημόσιας εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Στις στιγμές της έντονης αμφισβήτησης του πολιτικού αλλά και του συνδικαλιστικού συστήματος, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. συμβάλλει με την υπεύθυνη στάση της στην ενίσχυση της αξιοπιστίας του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαλκιδικης.

 

ΔΑΚΕ/ΠΕ

Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ