«Τακτική Γενική Συνέλευση – 27/05/2022»

Το υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση, έχοντας κηρύξει διωγμό στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα, στη συλλογική δράση των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων, δεν χορηγούν  άδεια από τα εκπαιδευτικά μας καθήκοντα, για τη διεξαγωγή Τακτικής Γ.Σ. κι εκλογών για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για την 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.  Η στάση αυτή δεν αφορά τις συνθήκες της πανδημίας, αλλά αποτελεί μόνιμη επιλογή, που σε συνδυασμό με το νόμο Χατζηδάκη, επιδιώκει το χτύπημα των σωματείων, την παρεμπόδιση των συλλογικών διαδικασιών και των αγώνων.

Η καλύτερη απάντηση από την πλευρά όλων των συναδέλφων είναι η μαζική συμμετοχή στις διαδικασίες του συλλόγου μας, που θα γίνουν χωρίς άδεια.

1)      ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

           Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 23/05/2022   και ώρα 16:00 στο 1ο Δημ. Σχ. Ν. Μουδανιών.  Στη συνέλευση απαιτείται η παρουσία 2/3 των μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 25/05/2022 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα και απαιτείται η παρουσία 1/2 των μελών . Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την:

Παρασκευή 27 Μαϊου 2022 κι ώρα 16:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών

κι απαιτείται η παρουσία του 1/3 των μελών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ: 5′

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ: 5′

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

  • Μεμονωμένοι: 3΄
    • Παρατάξεις: 10΄

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

  • Μεμονωμένοι: 3΄
    • Παρατάξεις: 12΄

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 91η ΓΕΝΙΚΗ    ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ:

     ΛΗΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

    Στους χώρους της Γενικής Συνέλευσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα (αντισηπτικά, αποστάσεις, μάσκες).

     Οι προτάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, για την 91η Γ.Σ. του κλάδου, πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 26  Μαΐου  2022 στο email του συλλόγου (sechalpe@gmail.com) ή  να διαβαστούν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 91η Γ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

    Οι εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων του Συλλόγου μας για την 91η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα διεξαχθούν την Τετάρτη 01/06/2022 από τις 09:00 έως και τις 17:30. Για το πρόγραμμα και τον τρόπο διεξαγωγής θα ενημερωθείτε με αναλυτική νεότερη ανακοίνωση.