ΑΚΥΡΩΣΗ 2ΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

‘’ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ’’

stasi4Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέστησαν ΑΚΥΡΩΘΕΝ στην πράξη και το δεύτερο σεμινάριο για την αξιολόγηση. Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, το μήνυμα ενότητας του συνδικάτου και η απόφασή του να αντισταθεί σθεναρά στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στάλθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης στο Υπουργείο Παιδείας και στην κυβέρνηση. 

Στο κάλεσμα του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Χαλκιδικής Δημοτικής Εκπαίδευσης στους Δ/ντές για σεμινάριο αξιολόγησης, ‘’ανταποκρίθηκαν’’ δεκάδες εκπαιδευτικοί ακυρώνοντας και την δεύτερη αντίστοιχη προσπάθεια. Οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων της stasi2Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξέφρασαν με τον σαφέστερο τρόπο την απόφασή τους να υπερασπιστούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ακυρώνοντας κάθε πράξη περαιτέρω υπονόμευσής του.

Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά. Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών ολοκληρώνουμε τον πρώτο κύκλο ακύρωσης των ‘’σεμιναρίων’’, κατακτώντας την πρώτη μάχη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν έως την πλήρη κατάργηση του απαράδεκτου Προεδρικού Διατάγματος. Στους δρόμους με αγωνιστική διάθεση, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

stasi3