ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973: Ημέρα αγώνων για τη Δημοκρατία.
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014: Ημέρα αλλοίωσης γεγονότων και σπίλωσης συναδέλφου από την ετερόκλητη συμμαχία των ψηφοδελτίων της «αντίδρασης» στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί με καταγγελίες κατά της ΔΑΚΕ/ΠΕ από τα άλλα ψηφοδέλτια όταν και πάλι η ΔΑΚΕ/ΠΕ ήταν πρώτη δύναμη στις εκλογές του συλλόγου.
Με τέτοιες ανακοινώσεις ο συνδικαλισμός απαξιώνεται και αμαυρώνεται. Ψευδώς καταγγέλλουν ανύπαρκτα γεγονότα και μου προσάπτουν κατηγορίες. Δεν δέχομαι να αμαυρώνουν το όνομά μου και την συνδικαλιστική μου δράση οι «συνδικαλιστές» της συμμαχίας.
Η μέχρι τώρα παρουσία μου, το ήθος μου και η πορεία μου στα συνδικαλιστικά δρώμενα δεν συνάδουν με τις όποιες ανυπόστατες κατηγορίες, που η συνέχισή τους θα μου δώσουν το δικαίωμα να προχωρήσω σε κάθε νόμιμη διαδικασία.
Οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν στους έχοντες την ευθύνη των εκλογών και όχι στην πρώτη παράταξη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αναφέρονται στην Γενική Συνέλευση. Η ΓΣ αποφασίζει και η απόφασή της ισχύει εφόσον υπάρχει απαρτία. Άραγε από πότε οι λίγοι αποφασίζουν για τους πολλούς; Η μήπως το καταστατικό δεν το γνωρίζουν;
Η λάσπη που έριξαν οι παρατάξεις καθάρισε με τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των αιρετών εκπροσώπων μας στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής (μήπως αμφισβητείτε και αυτήν τη διαδικασία;).
Οι καθαρές λύσεις δίνονται στην κάλπη και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (blog, email)
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014: Ο Διευθυντής Εκπ/σης καλεί τους διευθυντές-προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του νομού να εφαρμόσουν το ΠΔ 152/2013 για την αξιολόγηση. Τα ψηφοδέλτια της «συμμαχίας» , αντί να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για την αξιολόγηση με τις ενέργειές τους και τις ανακοινώσεις τους, αποπροσανατολίζουν τους συναδέλφους και γίνονται οι γνήσιοι εκφραστές της αξιολόγησης, ενεργώντας ως το μακρύ χέρι της διοίκησης.
Αλήθεια ποιοι από σας που με καταγγέλλετε έχετε δηλώσει συμμετοχή στην αξιολόγηση-αυτοαξιολόγηση πετώντας στον κάδο των αχρήστων τις αποφάσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας; Μήπως κάποιοι από σας έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες της αξιολόγησης- αυτοαξιολόγησης;
Σας καλώ να διαχωρίσετε τη θέση σας και να τοποθετηθείτε αν είστε με τη διοίκηση ή με το συνδικάτο.

About Sechal Αριστοτέλης