ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

                                                                                                 Χαλκιδική, 09/04/2020

Ενημερωτικό Σημείωμα

«Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής »

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

TηνΠέμπτη 9Απριλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής με τηλεδιάσκεψη.

  1. Στη συνεδρίαση εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν αιτήματα για συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Εγκρίθηκαν  σε τρεις  συναδέλφους
  2. Εκρίθηκαν δύο εισηγήσεις της υπηρεσίας για διόρθωση της αναγνωρισμένης προϋπηρεσίας δύο συναδέλφων.
  3. Έγινε δεκτή η εισήγηση της υπηρεσίας για μονιμοποίηση υπαλλήλου (εκπαιδευτικού ΠΕ06) επειδή την ημερομηνία αυτή συμπλήρωσε 2 έτη υπηρεσίας.
  4. Έγινε δεκτή η εισήγηση της υπηρεσίας για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου σε εκπαιδευτικό.
  5. . Έγινε δεκτή η εισήγηση της υπηρεσίας για προσωρινή τοποθέτηση μεταταγμένης εκπαιδευτικού καθώς και η προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιορισμένων Ε.Β.Π. έως 21/6/2020.

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής

  ΚΛΑΔΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
1 ΠΕ70

ΔΑΣΚΑΛΩΝ

16 22
2 ΠΕ60

ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

1 5
3 ΠΕ06

ΑΓΓΛΙΚΩΝ

1 1

 

Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων  το ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής συγκεντρώνει τους φακέλους των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών και αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ θα συνεδριάσει για να ανακοινώσει τον πίνακα μορίων, την εξαγωγή των τελικών οργανικών κενών και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών του ΠΥΣΠΕ.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Μέσα σε αυτό το νέο τοπίο που έχει δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο, οι  συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ θα πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Νομίζω ότι ήταν επιτυχημένη η πρώτη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής  μέσω τηλεδιάσκεψης και θα συνεχίσουμε ώστε να διεκπεραιώνουμε τα αιτήματα των συναδέλφων.

Τέλος θελώ να πω:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής που σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας βρίσκονται εκεί για να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Συγχαίρω όλους τους συναδέλφους για τον προσωπικό τους αγώνα ώστε να βρίσκονται καθημερινά κοντά στους μαθητές τους με όποιον πρόσφορο τρόπο έχουν επιλέξει.

Από καρδιάς εύχομαι,

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για όλο τον κόσμο και να μας απαλλάξει από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

 Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

 

 

 

 

 

 

Χρήστος    Βογιατζής

Αιρετός όλων των συναδέλφων

 

About ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡ. ΝΟΤ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ