«ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» – 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

         Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

  Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη του σε Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση στην οποία θα συγκεντρωθούν οι αποφάσεις των μελών της και θα προετοιμαστούν οι θέσεις των Αντιπροσώπων μας για την 92η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας κατέθεσε αίτημα χορήγησης συνδικαλιστικής διευκόλυνσης/άδειας για όλα τα μέλη του Συλλόγου στη Διεύθυνση Π.Ε. Χαλκιδικής. Το αίτημα απορρίφθηκε.

  Προκειμένου οι σχολικές μονάδες να προγραμματίσουν τις ημερήσιες εκδρομές και δραστηριότητες των σχολείων τους, η Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/05/2023 και ώρα 16:00 στο 4ο Δημ. Σχ. Ν. Μουδανιών.  Στη συνέλευση απαιτείται η παρουσία 2/3 των μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 01/06/2023 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα και απαιτείται η παρουσία 1/2 των μελών . Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την:

Παρασκευή 02  Ιουνίου 2023 κι ώρα 16:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών

κι απαιτείται η παρουσία του 1/3 των μελών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ: 5′

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ: 5′

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

  • Μεμονωμένοι: 3΄
    • Παρατάξεις: 10΄

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

  • Μεμονωμένοι: 3΄
    • Παρατάξεις: 12΄

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

     ΛΗΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 Οι προτάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, για την 92η Γ.Σ. του κλάδου, πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη  30  Μαΐου  2023 στο email του συλλόγου (sechalpe@gmail.com) ή  να διαβαστούν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση, για να δυναμώσουν κι άλλο οι αγώνες του κλάδου.