Ενημέρωση Αιρετού, Χρήστου Βογιατζής

Ενημερωτικό Σημείωμα
«Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής »

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Tην Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής.
1. Στη συνεδρίαση εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν αιτήματα για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου που είχαν κατατεθεί. Δόθηκε άδεια σε δύο συναδέλφους και απορρίφτηκε μία αίτηση άσκησης ιδιωτικού έργου λόγω έλλειψης δικαιολογητικών.
2. Η αναγνώριση προϋπηρεσία δύο συναδέλφων ως θέματα δεν συζητήθηκαν και μεταφέρθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ.
3. Προκηρύχτηκε η θέση του Διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο Ουρανούπολης και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποψήφιων διευθυντών, από τον πίνακα, θα γίνουν έως την Παρασκευή 13-2-2015.
4. Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου τοποθετήθηκε ο συνάδελφος που επέστρεψε από άδεια.
Επίσης έγινε μετακίνηση συναδέλφου ΠΕ71, λόγο υπεραριθμίας, από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου στο 1ο Δημ. Σχολείο Πολυγύρου και τοποθέτηση αναπληρωτή ΠΕ71 στα τμήματα ένταξης Πορταριάς και Σημάντρων.
5. Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κασσανδρείας τοποθετήθηκε συναδέλφισσα που επέστρεψε από άδεια σε κενό που δημιουργήθηκε από επαπειλούμενη άδεια.
6. Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας τοποθετήθηκε εκπαιδευτικός ΠΕ11 που υπηρετούσε στη Διεύθυνση ΠΕ Χαλκιδικής για την κάλυψη μακροχρόνιας άδειας.
7. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας ορίστηκε υποδιευθυντής ο συνάδελφος Λαφτσίδης Σάββας, στο Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων ορίστηκε Αναπληρώτρια Διευθύντρια η συνάδελφος Τζαφόλια Χ. στο Δημοτικό Σχολείο Γερακινής – Καλυβών ορίστηκε Αναπληρωτής Διευθυντής ο συνάδελφος Καλέας Τριαντάφυλλος, στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ρόδων ορίστηκε Αναπληρώτρια Διευθύντρια η συνάδελφος Υψηλάντη Όλγα, στο Νηπιαγωγείο Στανού ορίστηκε Προϊσταμένη η Σερασίδου Β. και στο 2ο Νηπιαγωγείο Πολυγύρου ορίστηκε Προϊσταμένη η Σαχίνη Ειρήνη. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.
8. Στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σκιώνης τοποθετήθηκε οριστικά συνάδελφος αναπληρωτής ΠΕ70 και Νηπιαγωγός στο 2ο Πολυγύρου.
9. Χορηγήθηκε μειωμένο ωράριο σε αναπληρωτή εκπαιδευτικό.
10. Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα του ορισμού των υποδιευθυντών-υπεύθυνων ολοημέρων από 4/θέσια έως και 9/θέσια και εγκρίθηκαν οι προτάσεις των συλλόγων διδασκόντων αναδρομικά από το Σεπτέμβριο.

Χρήστος Βογιατζής

Αιρετός όλων των συναδέλφων

About Sechal Αριστοτέλης