Ενημέρωση Αιρετού, Τσενεσίζη Ανδρέα, αναπληρωτής Κατσαβός Περικλής

2ο Ενημερωτικό Σημείωμα – Φεβρουάριος 2015

Του αιρετού Τσενεσίζη Ανδρέα, Τηλ. 6946280236 Email: [email protected] &
αναπληρωτή αιρετού Κατσαβού Περικλή, Τηλ. 6972499455 Email: [email protected]
(εκλεγμένων με το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Ν.Χαλκιδικής)

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά την οριστικοποίηση των πρακτικών του ΠΥΣΠΕ, που συνεδρίασε στις 6/02/2015, γεγονός που επισημοποιεί τα τεκταινόμενα και κυρίως τις αποφάσεις, καθώς, συχνά, εκφράζονται εκ των υστέρων παλινωδίες επί όσων ψηφίζουν ορισμένα μέλη του ή επί των τοποθετήσεών τους (!), η ενημέρωση εκ μέρους μας θα ακολουθεί τη νομιμότητα και την τακτική των ανοικτών διαύλων, πάντα με διαφάνεια και διαύγεια θέσεων και τοποθετήσεών μας.
Χαιρετίζοντας την υιοθέτηση της πρότασής μας για άμεση και ισότιμη ενημέρωση όλων των μελών του συλλόγου μας από τον έτερο αιρετό του νομού μας, δεν είναι σκόπιμο να προσθέσουμε κάτι επιπρόσθετο, παρά να διορθώσουμε τη μετακίνηση εκπαιδευτικού ΠΕ71 από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων και όχι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, η υπηρέτηση της ευθύνης που μας εμπιστευθήκατε προϋποθέτει και απαιτεί τη δική σας άμεση επικοινωνία και ενημέρωση για κάθε ζήτημα που αφορά τις σχολικές μονάδες και κάθε άλλο υπηρεσιακό θέμα. Παράλληλα, η ενημέρωση των Δ/ντών και Προϊσταμένων Σχολικών μονάδων για τα εν δυνάμει κενά είναι κρίσιμο να φθάνει ακέραια στους 2 αιρετούς του κλάδου, εξασφαλίζοντας ισονομία και ισοτιμία κατόπιν στο υπηρεσιακό συμβούλιο προς όλους τους ενδιαφερόμενους προς μετακίνηση συναδέλφους.

Τσενεσίζης Ανδρέας
Κατσαβός Περικλής
Υ.Γ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε συνάδελφος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Εφόσον το επιθυμεί κάποιος συνάδελφος μπορεί να λαμβάνει στο προσωπικό του email τα ενημερωτικά δελτία για τις αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ.

About Sechal Αριστοτέλης